v4 (21-27 januari)

Så slog kylan till och isarna börjar lägga så båtarna slutar gå på norra sidan och det är svävare till Åsättra som gäller -alla turer bokas på 070-2111381 och nytt för i år är att alla får åka! men  läs i tidtabellen ang ev avvikelser.
Den här veckan fyller tre bofasta öbor år -GRATTIS till er  <3
Idag måndag är det biblioteksdag som vanligt 10-11 o 18-19… yoga på Lurkan ca 16-.. klä på dig ordentligt då det är kallt på golvet i Lurkan. På lördag ska byalagets styrelse träffas så har du några funderingar så kontakta nån i styrelsen så tar vi det på övriga frågor.
Skriv in politikermöte 2/2 på Lurkan (Socialdemokraterna kommer och vill höra våra synpunkter) se separat anslag på ön och hemsidan.
Ni som ännu inte varit ute och checkat era fastigheter kanske ska göra så nu när kylan slår till så saker inte fryser sönder och ni kommer till ett förstört hus.. ha nu en riktigt bra vecka så hörs vi nästa.. kram från Lotta


Translate »