v8 (18-24 feb, dag 49-55)

Idag ligger diset över ön men kanske det lättar framåt dagen, det är flera plusgrader, Swea Sandö har börjat köra på södra sidan igen och posten kommer nu med båt istället för med svävare..trots vintermånaden februari är det vårvibbar då jag den 13:e såg de första snödropparna.
Den här veckan fyller två bofasta öbor år -GRATTIS till er! På söndag firar vi Sverigefinnarnas dag.
Hoppas ni lyssnat på de program som sänds i Skärgårdsröster, 103,7 mycket intressant info om och kring våra öar, senaste programmet var från Äpparö. Veckans program kommer innehålla en hel del folkmusik, så kom ihåg att ratta in 103,7 kl 14-15 på fredag eller lyssna på play närsomhelst på Radio Österåker- Skärgårdsröster
Idag är det öppet på biblioteket – kom och låna!
Har ni sett att vi uppdaterat hemsidan lite till? Tyck till!! Informera oss om aktiviteter på ön i sommar så lägger vi in det i kalendern.
Ha nu en härlig vecka! Nästa vecka är det sportlov för våra skolbarn så då kanske det är lite mer liv och rörelse på ön… kram! // Lotta

Translate »