v10 (4-10 mars)

Just kul start på den här veckan…strömlöst när man vaknade och enda fram till 10,00 -fast det gällde bara oss på den norra elslingan, så mitten och södra ön har inte drabbats..därför skriver jag nu lite senare än vanligt (hade lite att ta igen då jag tog några sportlovsdagar i slutet på förra veckan med barnbarnen)
Den här veckan fyller 2 bofasta öbor år -GRATTIS till er! Hoppas ni får bra födelsedagar!
Nya rutiner för systemköp i affären när man lämnar in en beställningslapp – gå in och kolla på deras hemsida eller fråga den trevliga personalen.
Lurkan tackar fam.Modin som under sportlovet monterade ihop det nya pingisbordet och fick sig några roliga timmar i ben och armar.
Hade vi vårväder iförra veckan så ser det helt annorlunda ut just nu, det bara snöar och snöar..isarna är farbara med svävare (inget annat!) men de börjar bli obefintliga på vissa ställen dvs öppet vatten.
Biblioteket har öppet idag som vanligt så nästa chans är 18-19.
Förutom de två födelsedagarna så  firar vi denna vecka också Fettisdagen imorgon – Coop har tagit hem semlor! – Askondagen på onsdag och internationella kvinnodagen på fredag så massor att fira!! ha nu en riktigt bra vecka! //kram Lotta
PS, har ni lyssnat på förra veckans program “Skärgårdsröster” som handlade om Husarö/Särsö (103,7mhz Radio Österåker) denna vecka kommer studion besökas av filmaren Roger Persson.

Translate »