v11 (11-17 mars)

Trots att det är marsmånad är det rena aprilvädret! ena dagen snöfritt ,sol och plusgrader nästa minusgrader,snö och mulet…ingen ordning nånstans!
Den här veckan fyller 6 bofasta öbor år -GRATTIS till er! (alla över 60! å har jag missat nån under 18 ber jag om ursäkt)
Hoppas ni lyssnat på de spännande programmen i 103,7 Radio Österåker -Skärgårdsröster – lättast på play om jag får ha en åsikt.
Idag är det måndag och bibloteket har öppet som avnligt 10-11 och 18-19. Yogantjejerna träffas på Lurkan ca 16 och slår knut på sig, vill du vara med och testa så gå upp och knacka på. (måndagar) men vårkänslorna kommer också behovet att röra på sig och kanske zumban sparkar igång härframöver..
påminner er också om att i almanackan redan nu boka in 8/5 då det är årsmöte för Coop Möja/Ingmarsö – det kommer ordnas transport på nåt sätt och är man medlem men inte kan närvara se till att skicka en fullmakt + ditt medlemskort med nån som ska åka så vi kan göra våra röster hörda.
Jag meddela att det är minusgrader, knallblå himmel, snöfritt,vindstilla (ja iaf nästan) en alldelles underbar start på veckan! kram från Lotta

Translate »