v12 (18-24mars)

Var ute och promenerade på norra delen av ön och ser (vad jag tror) spår av vildsvin..nu på morgonen var det också hästhovar på vår infartsväg undrar om det var rymlingar eller nån som ridit fel..såg igår stjärtmesar vid vårt fågelbord ett tiotal..sååå söta.
Småregnig helg har det varit men just nu är det uppehåll dock väldigt blött vilket ju är bra för växtlighet,grundvatten mm. Apropå växtlighet så såg jag krokus igår -tjohooo så våren är på gång, dock är det fortfarande is på Gällnan och öppet på Äpplaröfjärden så nu åker man både båt och svävare för att komma till Åsättra. Ring SwishAir för att kolla om/hur du kan komma till din ö.
(0702111381) Den här veckan fyller 5 bofasta öbor år (1-76) GRATTIS till er!
Påminner om att i almanackan boka in 8/5 då det är Årsmöte för Coop Möja/Ingmarsö, mer info om hur åka dit kommer.
Har ni lyssnat på senaste programmet Skärgårdsröster? Om inte gå in på play-radio Österåker 103,7 och gör det. Den här veckan kommer Ingmarsö byalag vara på plats.
För info kan meddelas att om du ska beställa taxi/färdtjänst/gods mm till Åsättra så finns det numer en adress – Åsättra bryggväg 99 – bra att veta!
Den här veckan firar vi förutom födelsedagsbarn -Bussförarnas dag,Supportens dag,glädjedagen,grammatikdagen,Rocka-Sockadagen,vattendagen,matlådansdag och glassens dag -Woho!!
måndag är biblioteks och yogadag, tisdagar framöver kommer troligen zumban igång igen (håll koll på sociala kanaler) de sistnämnda på Lurkan.
ha nu en riktigt bra vecka! Kram Lotta

Translate »