v15 (8-14 april)

V15 och vi närmar oss påsk och påsklov och årets öppnande av krogen men ännu är det en vecka att kämpa på! och vilken start på veckan! nordlig hård vind,snögloppregnaktig nederbörd och grå himmel…(typiskt aprilväder!)
Den här veckan fyller 3 bofasta öbor år -GRATTIS till er! vi firar också romernas nationaldag,GT-dagen,Parkinsondagen,Lakritsdagen och såpbubblans dag
På fredag kommer EON till Lurkan (kl 15,00) och berättar om strömavbrott,förbättringar i elnätet mm -KOM  och lyssna o fråga . Sista dagen för anmälan idag (8/4) om man vill ha sig en kopp kaffe/the, anmäl till 070-6751974/jonny.edqvist@eon.se.
På tisdag kan man få lite fotvård om man bokar sig hos Gunilla 073-1829820 senast idag och på torsdag kommer läkarbåten och det bokar man på 08-123 39675.
Sen är det som vanligt en vecka på Ingmarsö -bibliotek, yoga, möten, zumba mm
Ha nu en riktigt härlig vecka önskar Lotta

Translate »