v16 (15-21 april)

Fin avslutning på helgen med blå himmel och sol,hägrar,gäss,rådjur och räv..och morgonen börjar lika bra dock var den bister tidigt i morse och i natt. I helgen har många händer jobbat för att det ska bli fint i Djupdal efter stormen Alfrida, det eldades, bars och skrattades en hel del, det har dessutom varit x antal årsmöten ett typiskt vårtecken på denna ö.
Den här veckan är det påsklov för våra skolbarn och kanske även för några vuxna, det är ingen bofast öbo som fyller år (iallafall inte som jag vet så har jag missat nån ber jag om ursäkt) idag är det biblioteksdag och yoga och imorgon zumba (som kanske utökas med en dag fom nästa vecka) och på torsdag är det påskskoj på Lurkan 16-22.30 (ansiktsmålning,träffa påskharen, äventyrsslinga, smarrig mat och dryck) Det var ett tjugotal personer och lyssnade på EON i fredags på Lurkan, missade ni mötet kommer mer info här på hemsidan och så kan man lyssna på förra veckans program på 103,7 -Skärgårdsröster – som handlade bla om EON,krishantering mm. Rekommenderar Playfunktionen på 103,7 -Radio Österåker -skrolla till Skärgårdsröster och lyssna på utvalda program som varit under året. önskar er alla en härlig “påskvecka”/helg,  man har sagt att nu kommer värmen så jag håller tummarna för det. Kram på er! // Lotta

Translate »