v18 (29/4 -5/5)

Inte bara pollen som härjar i luften utan även virus som härjar (ögoninflammation mm) inte roligt om man dessutom är pollenallergisk så ser ni glasögonklädda människor på ön så är det inte en ny inspelning av “Men in Black” det är folk med allergi eller virus som måste röra på sig, ex gå till vår fina butik,hämta post eller bara få lite frisk (?) luft.
Den här veckan kliver vi ur april månad och går in i månaden maj <3
Kortvecka även denna vecka då det är valborg och första maj -då invigning av gästhamnen kommer ske kl 12 – alla hjärtligt välkomna.
Det är 4 bofasta öbor som fyller år denna vecka , en jubilerar med 40 o en med 80 de andra med andra jämna siffror -GRATTIS till alla er!!
Tänk på att detär torrt i markerna så unvik att elda lövhögar och torrt gräs- räddningsvärnet på ön är glada så länge de slipper utryckningar.
Har ni uppmärksammat att krogen har helgöppet? ännu ett härligt vårtecken här på vår fina ö förutom gullvivorna,maskrosorna och allt annat som blommar och knoppar..(och ställer til det för allergikerna -men fint är det)
Lyssnat på 103,7 än? om inte gör det ! många intressanta öprogram ! Radio Österåker -103,7mhz -Skärgårdsröster
Lite viktiga datum i närtid:  1/5 – invigning hamnen 7/5 – bokbåten kommer till södra 14,00  8/5 – årsmöte Coop på Möja,
Ha nu en riktigt bra vecka och bli inte rädd för personer med mörka glasögon kram Lotta

Translate »