v19 (6-12 maj)

Såå, då är ordningen återställd efter fredagens väderkaos med snö o kyla, idag lyser solen från en blå himmel,vinden är svag och allt är så oerhört vackert. Ny vecka nya möjligheter, nya uppdrag och nya aktiviteter – den här veckan är det både läkarbåt,årsmöte i coop,bokbåt och som vanligt yoga och zumba – en vecka full av aktiviteter för den som vill och orkar.
Tre bofasta öbor fyller år den här veckan -GRATTIS till er! ( i min almanacka 21 vänner,släkt o bekanta som fyller år – maj är en stor födelsedagsmånad )
Viktiga datum den här veckan: 7/5 BOKbåten på södra (14,00-15,30) 8/5 ÅRSmötes resa till Möja (COOPs årsmöte) ordinarie Holly tur 18,20 från norra bryggan till Möja,taxibåt hem 9/5 LÄKARbåten – boka tid! 08-12339675
påminner om andra viktiga datum att notera i almanackan:18/5 förtidsröstning till EUval på Lurkan kl 10-18 22/5 kl 18,00 -årliga besöket från kommuen. Plats Lurkan 25/5 ÅRSmöte BYALAGET Lurkan kl15,00 efter mötet mat och Pub på Lurkan. 26/5 städdag på bygdegården – alla välkomna då Lurkan ju är öns egna fina bygdegård  1/6 GROVSOPOR
Krogen har helgöppet hela maj månad så passa på att gå dit och smaka den goda menyn. Lammen har sluppit ur sitt hägn och finns nu att beskåda i lite olika hagar här på ön ,sist jag såg dem var de vid skolan.  Ha nu en riktigt bra vecka så hörs vi nästa! kram Lotta

Translate »