v20 (13-19 maj)

Å vad det är vacker just nu..gröna gräsmattor,körsbärsblommor ja faktiskt blommande träd av alla de slag,maskorosor,gullvivor såg också att liljejkonvaljen var på gång..
Förra veckans årsmöte till CoopMöja/Ingmarsö på Möja gick bra och vi har nu två representanter med i styrelsen samt fortsatt en i valberedningen. Siffrorna från förra året såg bra ut så nu kämpar vi på för ytterligare ett bokslut med svarta siffror! Bli medlem om du inte redan är det i Coop Möja och handla troget i butiken så den har en chans att bli ännu bättre..
Idag är det biblioteksdag som vanligt (hoppas ni andra inte gjorde som jag och missade bokbåten i förra veckan) och nya fräscha böcker i hyllorna. Yoga och zumba är det också. Den här veckan fyller 2 bofasta öbo år -grattis till er! vi firar också intern.familjedagen, bokbytardagen, flytvästensdag,world wisky day,Norges nationaldag och förskolans dag apropå det så är det städdag på förskolan 17/5 så vill du vara med och bidra så är du välkommen att komma, (ta med kratta och glatt humör) På lördag har du chans till att förtidsrösta på Lurkan till EU valet kl.10-18.
Nu satsar vi på att få ännu en bra vecka på vår vackra ö! sköt om er och njut av väder och vind. Kram från Lotta

Translate »