v21 (20-26 maj)

Äntligen lite regn ! å efter regn blir allt ännu lite grönare.. rävungar har synts så nu är det verkligen viktigt att alla hundägare har sina hundar kopplade för nu kommer snart rådjurskid, gässlingar mm på löpande band.
Den här veckan har vi 4 bofasta öbor som fyller år -GRATTIS till alla er! Den 22/5 kommer kommunledningen på besök till Lurkan kl.18,00 så ta chansen att framföra din åsikt eller bara lyssna på vad de har att säga. 24/5 sänds säsongens sista Skärgårdsröster -103,7 mhz – Aktuella Skärgårdsfrågor med Anna Anderman Väg och Trafikchef i Österåkers kommun (årets program kommer sändas i repris under sommaren eller så kan du lyssna närsomhelst på Radio Österåker Play, sök Skärgårdsröster) Den 25/5 är det årsmöte för Byalaget kl15,00 på Lurkan och direkt efter öppnar Lurkan pub med mat och spännande rosèprovning.26/5 (om det inte spöregnar) träffas vi återigen på Lurkan för en gemensam städdag 10-16.
Hoppas alla öbor (permanenta och deltidsboende) är medlemmar i Coop Möja (0238) om inte bli det så vi stödjer vår fina butik.(kan göras i butik) Snart är maj slut och då öppnar krogen upp varje dag!
Önskar alla en underbar v21 // Kram Lotta

Translate »