v22 (27/5 – 2/6)

Då kliver vi in i sommarmånaden juni i slutet på veckan, först lite maj nyheter – veckan startar som vanligt med att biblioteket är öppet 10-11 o 18-19, sen är det yoga och Zumba på Lurkan (måndag,tisdag o torsdag tror jag det är) Från den här veckan är det reprissändningar för Skärgårdsröster på 103,7 Radio Österåker. Fredagar 14-15 eller närsomhelst på RÖ Play -sök skärgårdsröster, det finns även andra bra inslag att lyssna på.
Ingen har väl missat att vi äntligen fått lite regn, vattentunnorna är fulla och gräset växer så det syns..dock hjälper inte detta regn för grundvattnet så fortsätt vara sparsam.
Den här veckan är en kortvecka pga kristihimmelfärdsdag, nästa vecka är också kort så därför kommer läkarbåten på ONSDAGEN 5/6 istället för som vanligt torsdag.
Ring och boka tid 08-123 396 75.
Den här veckan fyller 5 bofasta öbor år -GRATTIS till oss!! På lördag har krogen musikquiz och det är också grovsopor på lördag 9-12 på södra.
Har ni sett den fina ekstocken som står strax före gästhamnen? om inte är den värd ett besök. Eken har stått på ön och bearbetats av en eller flera öbor
Ha nu en härlig vecka – njut av alla fina blommor,färger och aktiviteter. Håll koll efter nya öppettider mm på krog,affär och bibliotek . Kram från Lotta

Translate »