v23 (3-9 juni)

Solen skiner,vinden blåser..träden (tom eken) är gröna, blommorna blommar, bin o humlor surrar (dock är de för få..) snart är det skolavslutning och allt känns så där pirrigt bra, en fin start på juni och kommande sommar. Den här veckan har vi 6 bofasta öbor som fyller år (14,41,63,65,71 o 78 år) GRATTIS till alla er -hoppas ni får fantastiska födelsedagar.
Som vanligt en vecka på Ingmarsö är det biblioteksöppet idag måndag,yoga och zumba. Den här veckan är det kortvecka igen,Läkarbåten kommer ONSDAG (ring och boka tid 08-12339675) det är Sveriges nationaldag på torsdag. Krogen börjar ha “varjedagöppet” från 6/6. Grovsopsspektaklet i lördags gick bra men det var länge sedan det var så mycket grovsopor -märks att det varit generationsskiftningar och ägarbyten – kön var lååång,( det enda trista var att en skottkärra fick “fötter” och försvann och det var inte en grovsopa…)
Tyvärr är det fortfarande struligt på macken men alla hoppas att det snart är ett minne blott. Helgen som var, var gästhamnens första stora anstormning -härligt att se att gästerna hittar tillbaka till vår fina ö – en extra kick för ön! Ha nu en riktigt fin fin vecka! kram från Lotta. Ps. glöm inte att lyssna på repriserna av Skärgårdsröster på 103,7mhz -Radio Österåker.

Translate »