v24 (10-16 juni)

Nu trodde ni att jag glömt..nä nä men jag var i människobyn på förmiddagen den här veckan börjar som den förra slutade -soligt, nu börjar vallmon blomma och tagatesen man odlat själv och ekarna har slagit ut -alt är så grönt å skönt. Annandag pingst har vi idag , bibblan är öppen 18-19 ikväll och strax innan är det yoga på Lurkan.Zumba tisdag o torsdag kväll också det på Lurkan.
2 bofasta öbor fyller år den här veckan -GRATTIS till er! Alla, tror jag småladdar (och bävar) lite för midsommar som är i antågande -hur blir vädret????
Vattenprovflaskor för vatten finns att hämta på Weta-plast om man är i behov av att kolla sitt vatten. Hur och när man kan lämna in finns att läsa på kommunens hemsida www.osteraker.se/testadittvatten
Städiga nyheter och uppdateringar finns på vår egen hemsida så glöm inte att gå in och titta under flikarna som finns. Ha nu en riktigt underbar vecka!! kram Lotta

Translate »