v27 (1-7 juli)

Då har vi gått in i sommarmånaden JULI och med sommar kommer nya öppettider, nya människor,nya rutiner mm mm tyvärr också mer bus såsom soppaslangning,otillåten körning,nedskräpning osv men om vi alla ser till att hjälpas åt och plockar upp efter oss, låter bli annans egendom och så så kommer nog även den här sommaren att bli bra!
Den här veckan gratulerar vi två bofasta (skrivna) öbor -GRATTIS till er!
3 juli spelar en gammal öbo på Bistro Sågen (Svartsö)  Hitta en kompis med båt och åk dit 🙂
Tack Ingmarsö museum och Österåkers kommun för de fina historieskyltarna som står på olika platser på ön (5st) trevligt inslag och rolig läsning.
På lördag är det förhoppningsvis uppehåll så att en av sommarens  loppisar kan bli av – skolgården kl.10 – det kommer finnas fika att köpa också!
Hoppas ni nu när ni är lediga har tid att lyssna på repriserna av Skärgårdsröster på 103,7 mhz eller på play – den här veckan  är det Husarö-Särsö programmet som snurrar igen (fredag -söndag)
Från imorgon tisdag är det nypåfyllt på bensinmacken och nya öppettider
Höhjälp behövs -titta på upprop på FB när,var och hur.
Udda vecka = Läkarbåten på ön – så behöver du nån hjälp/recept edyl ring och boka en tid 08-12339675 – de är här på torsdag
Den här veckan kommer vi också möta sota´rn på ön då det är dags för den årliga kollen i skorstenar/fläktar mm
Lite svalar väder är utlovat den här veckan men det kan ju bara vara skönt, då orkar man kanske göra nåt…Ha nu en riktigt bra vecka! Kram från Lotta

Translate »