v28 (8-14 juli)

Den här veckan hissar vi flaggan för två bofasta öbor – hurra för er!!
Då det i år är hög växtlighet på träd,gräs,buskar mm så är det extra viktigt att köra försiktigt! hålla sig på höger sida när man kör (och vänster när man går) hålla låg hastighet där det är extra mycket överhäng av buskar och träd så vi slipper olyckor och fler besök av myndighetspersoner.. Det har också kommit till min kännedom att nån slangat bensin ur fordon på norra vi hoppas slippa mer sånt i sommar, även om bensinen är dyr så är den fordonets ägares egendom ingen annans.. Nog med pekpinnar! veckan är efter helgens loppisdagar också aktiv – på onsdag är det melodikryss på missionshuset på fredag hjälps vi åt på eftermiddagen att ställa iordning för Ingmarsödagen som är på lördag.  Idag måndag är det biblioteksdag 18-20 -välkomna! Hur det blir med yoga och zumba vet jag inte men den informationen finns nog att hitta. Macken,brödboden,Coop ,Krogen,Sjöbon och Museet är iallafall öppna hela veckan lång.
Nästa vecka kommer både läkarbåten och kiropraktorbåten så håll koll på deras tider och glöm inte boka. Ha nu en riktigt härlig vecka och så ses vi alla på Lurkan på lördag! // kram Lotta

Translate »