v35 (26/8-1/9)

Å här kommer en något förenad rapport, pga ett tre timmar långt strömavbrott som i vissa delar fortfarande pågår.. (började krångla redan igår – så det kanske är läge att kolla era stugor om ni inte är ute redan)  Svaga vindar,sol och fuktiga varma grader startar den här veckan med och man har sagt att det ska fortätta några dagar till den här veckan..härligt för alla er som är lediga.
Sista rycket med nuvarande öppettider i affären sen återgår även den till normaltid så som biblioteket har gjort- nu 10-11 o 18-19.
Idag har ön besök av PRO Ljusterö – tur att det var salladsbuffé på menyn då det varit strömlöst hela från kl 7,56 (tror Lurkan fortfarande har strömlöst)
Den här veckan har vi ingen fastboende öbo som fyller år. Men det är både bröllopsdagar, fritidsboendes födelsedagar, hundens dag, RaoulWdagen, kaffets dag och flourtanternas dag den här veckan…HURRA!!
Njut nu av det fina vädret så hörs vi i september! kram Lotta

Translate »