v37 (9-15 September)

Wow vilken helg det var! fint väder,loppis och tomater,naturvårdsmöte med massa intresserade människor, möten av olika slag, blåst, ved och svamp..men nu är det en ny vecka och nya äventyr – den här veckan säger vi GRATTIS till 5 bofasta öbor! veckan börjar lite grått och disigt -hög luftfuktighet kan man konstatera.
Affärens öppettider hittar du på www.konsummoja.se eller på FBgruppen Coop Ingmarsö. Krogens meny ligger ute och ser smarrig ut ,fredag till söndag kan man äta där.
Gästhamnen besöks fortfarande men det är klart glesare än i somras
repriserna av Skärgårdsröster snurrar på månaden ut men nya program ligger i pipeline -hoppas du kan ratta in 103,7 mhz på din radio så du kan lyssna på Skärgårdsröster – mycket intressant och aktuell skärgårdsinformation.
Önskar alla en härlig vecka oavsett ni är på våra öar, på fastlandet eller är ute och flyger och far.. kram Lotta

Translate »