v43 (21-27 oktober)

Var tar veckorna vägen? redan v 43!! höstfärgerna är helt magiska och de ser man trots det lite gråtrista vädret -gult,grönt,rött,brunt,orange.. ön har fått nya medborgare i familjen Älg som nu vandrar omkring som kungar på ön, så är man ute och kör på kvällen -ta det försiktigt!
Den här veckan hissar vi flaggan för 4 bofast boende öbor -GRATTIS till er, på torsdag ska flaggan även hissas då det är FN-dagen. På söndag går vi tillbaka till normaltid och ställer TILLBAKA klockan 1 timme.
veckans “att-kunna-göra” – bibblan,yoga,zumba och på söndag städdag på bygdegården (tänk på att Lurkan är VÅR och alla är hjärtligt välkomna att komma och bidra med ett handtag)
Den här veckan kommer läkarbåten också om man behöver – ring 08-12339675 för att boka en tid (torsdag)
Lyssnade ni på senaste programmet av SKÄRGÅRDSRÖSTER? 103,7mhz -play på webben -rekommenderas!
Håll utkik på hemsidan/FBsidor/anslag på ön om kommande aktiviteter man vet aldrig vad som kommer upp! Ha nu en bra vecka! var rädda om varandra,kom ihåg att kramas ofta (det är bra för hälsan och välbefinnandet enl forskare) kör försiktigt och må så bra ni kan! kram Lotta

Translate »