v44 (28/10-3/11)

Läs -november -höst-potatisplockar.. vad ni än kallar det är det lov här i Stockholmsområdet den här veckan så kanske ön har fler “öbor” än vanligt. Veckan startar iaf helt underbart med blå himmel,svag vind,frostnupna gräsmattor,och sol!
3 skrivna öbor fyller år idag -GRATTIS till er! det som också händer den här veckan är: att biblioteket har öppet idag måndag, det yogas och zymbas på Lurkan och till helgen är det Allhelgonamarknad med start kl 15,00 och därefter PUB. Kom och fika,köp farsdagspresenter,få en liten försmak av julen..
Den här eller nästa vecka är det dags för slamtömining för de fastigheter som är berörda av sånt.
Rekommenderar er verkligen att lyssna på Skärgårdsröster på 103,7mhz på fredagar 14-15 med repriser lördag och söndag – se programtablå på Radio Österåker. Jättebra program om Finnhamn  v42 -förra veckan var det KDs Arne Ekstrand som var i studion och den här veckan handlar programmet om hur det är att vara öföretagare..
Det är jakttider och Ingmarsö jägarlag annonserar på FB när man ska se upp, helgens fångst blev lite höstkantareller..
Njut av det vackra höstvädret, ta hand om varandra och kör försiktigt! (har noterat att snöpinnarna är uppe ) kram från Lotta

Translate »