v45 (4-10 november)

Idag tillhör vi de norra delarna av Stockholm då det är där solen ska visa sig (resten ska ha mulet) för här är himlen blå och solen visar sig.Det är lite NV vindar som viner runt öronen och det snöar löv men annars är det en härlig höstdag, skollovet är slut och allt är vardag igen (vilket också innebär färre människor på ön) Kul att så många kom och besökte Allhelgonamarknaden på Lurkan i lördags -hoppas ni hittade nån bra farsdagspresent! det är ju FARS dag på söndag!
Läkarbåten kommer på torsdag om nån kallar! ring 08-12339675 och boka tid om du behöver träffa en sköterska eller doktor.
Veckans Skärgårdsröster kommer handla om “Skärgårdsliv under 300 år” med Urban Nordin -kan bli riktigt spännande! så lyssna fredag 8/11 kl 14,00 på 103,7mhz, på reprisen lördag eller söndag eller på Play närsomhelst -allt på Radio Österåker,Skärgårdsröster,103,7mhz
Ingen bofast öbo som fyller år denna vecka så vi får flagga för GustavAdolfdagen,Mårtensafton och Farsdag istället.
Idag måndag är det dags att besöka biblioteket igen -lämna tillbaka och låna nytt! kl 10-11 och 18-19. Passa på att träffas på biblioteket och utbyt boktitlar,skvaller och matnyttigt.
de som yogar, zumbar och väver kämpar på uppe på Lurkan och vill DU vara med så häng på!
Även denna vecka ska det slamtömmas så bli inte rädda om ni möter ett större fordon på ön. Apropå större – har ni när ni varit i skogen sett familjen Älg? (det har inte jag, men jag ser deras spår bla i min gräsmatta) Ha nu en riktigt härlig vecka!  kram Lotta

Translate »