v46 (11-17 november)

Det knastrade i löven när jag gick till jobbet  -himlen är blågrå och det ser helt OK ut men på radion hör jag att det väntas in mer regn (eller tom snö) så vi får passa på att njuta just nu…
Den här veckan gratulerar vi en bofast öbo -GRATTIS till dig!
Den här veckan får ön besök från Skärgårdsmentorn (ett SIKOprojekt) och vi ska guida runt henne på ön.
Som vanligt är det yoga och zumba på Lurkan och idag (eftersom det är måndag) är biblioteket öppet. På söndag ska byalagetsstyrelse ses igen och det finns mycket brännande att prata om ex det tråkiga att Taxi Stockholm stänger sin filial på Ingmarsö 31/12 vilket de nog inte tänkt riktigt klokt om då personalen just på denna plats varit dem trogen i 27 år.. – den 23/11 kl 16,00 kommer det vara ett informationsmöte på Lurkan ang detta så kan ni så kom!
För att lätta upp denna “mellandagsvecka” i november så kan vi fira Chokladens dag,smörgåstårtans dag och ostkakansdag.
Veckans program av Skärgårdsröster (103,7mhz) på fredag kommer sändas från Idholmens gård där vi får veta hur det är att driva ett eco-jordbruk på en ö. ännu ett spännande radioprogram från vår suveräna skärgård.
Ha nu en underbar vecka vart i världen ni än befinner er! Kram Lotta

Translate »