v47 (18-24 november)

Känner du nån som heter Lillemor,Moa,Elisabet,Lisbeth,Pontus,Marina,Helga,Olga,Cecilia,Sissela,Klemens,Gudrun eller Rune så gratulera dem den här veckan! Vi gratulerar också två bofasta öbor den här veckan eftersom de fyller år! (29 o 61) GRATTIS till er två!
På torsdag 21/11 har du chans att vaccinera dig mot årets influensa på läkarbåten kl 10-11 -ingen föranmälan behövs! övriga ärenden bokas som vanligt på 08-12339675
Byalaget jobbar med stora o små frågor som gäller Ingmarsö och dess utöar, för att bättre kunna representera tar vi tacksamt emot bidrag -swish 1236157879 eller pg 920997-4 – allt vi gör kostar, både resor,möten,hemsidan mm. Det vi jobbar med kan ni titta på under flikarna på hemsidan. Alla bidrag räknas! både stora o små. Tack på förhand!
Vårt radioprogram på Radio Österåker 103,7mhz -Skärgårdsröster – fortsätter med sina program -missa inte att lyssna på Idholmens gård som var i förra veckans program och missa inte veckans program som handlar om hydrogen – spännande för skärgården -alla kan vara med!
Alla vardagsaktiviteter fortsätter den här veckan som dessutom slutar med en AWpub på Lurkan fredag 22/11 kl 16-21 – lättare mat och invigning av öltappen står på kvällens program.
Ha en bra vecka! den börjar som den slutade lite gråmulen,gråtist,lite vind,lite lä, lite regn,lite uppehåll men grå…(längtar efter att få se den där gula vännen som brukar visa sig dagtid på himmelen ) kram Lotta

Translate »