V48 (25/11 – 1/12)

sista rycket av november sen går vi in i årets sista månad december som bringar in lite ljus i våra liv tack vare alla adventsljusstakar,ljusgranar och julpynt i trädgårdar och fönster – det har faktiskt redan börjat fast det inte är första advent förrän på söndag (måste hitta fram mina stakar !!) det lyser så fint i hus och stugar och det är så mysigt.
Mötet i lördags på Lurkan om “taxitjejernas” framtid var välbesökt och kreativt har jag som missade mötet förstått – nu håller vi tummarna att nån av de kreativa idéerna blir verklighet så vi slipper avbefolkning.
Den här veckan ser ut som de flesta andra här på ön, bibliotek o yoga idag måndag, affären öppen eftermiddagar, zumban vilande just nu, EN bofast öbo fyller år den här vecka -GRATTIS till dig!, 103,7mhz-Skärgårdsröster -rullar på med sina program, förra veckan ska visst vara riktigt intressant (jag har inte hunnit lyssna ska jag erkänna..) den här veckan blir det mer skärgårdshistoria-fredag 14,00 eller på play. På söndag är det inte bara 1a advent , det är också brandvarnardagen -ett bra tillfälle att kolla och byta batterier i era brandvarnare.
Förkylningar/influensa härjar runt bland befolkningen och det snoras och snörvlas, är man mot förmodan inte sjuk kan man v49 återigen ta influensavaccin på läkarbåten om man bokar en tid.
Kom på att det den här veckan är fotvård också – på onsdag – har du inte bokat en tid – chansa 073-1829820. Önskar alla en riktigt härlig vecka trots alla gråa toner som just nu huserar.
kram Lotta

Translate »