v50 (9-15 december)

Trots alla försök till att lura december att bli ljusare – med ljusslingor och adventsljus – är det svårt då vädret bestämmer sig för att vara dystert,mörkt och blött -nä vi vill ha ljust, lite kyla, kanske lite snö och inte marken hängande runt midjan…
Den här veckan fyller 2 bofasta öbor år _GRATTIS till er! förutom dessa herrar så kan vi fira pepparkakans dag, Nobeldagen, Luciadagen och 3e advent (lite ljusning i mörkret) Glöm inte at skaffa nytt ö-kort för 2020 -följ anvisningar på W-bolagets hemsida. Bygdegården har blivit nominerad till Österåker kommuns kulturpris 2019 och utdelningen är 13/12 kl 13,00 på biblioteket i Åkersberga -kul! representanter från styrelsen åker dit och vi håller tummarna för att vi har tur -apropå bygdegården så är det på torsdag den årliga pensionärslunchen på Lurkan som bygdegården bjuder på.
tjatar på om Radio Österåker -LYSSNA!! jättespännande program i Skärgårdsröster. Ha nu en så bra vecka som ni kan! Kram Lotta

Translate »