v51 (16-22 december)

Vart tog den här månaden vägen? redan halvtid.. EN vinterdag fick vi förra veckan och den var vacker -gärna fler sådana! annars är det mest grått och blött. Pensionärslunchen åtnjöts av ett 25 tal nöjda pensionärer, tack till alla inblandade! Den här veckan gratulerar vi en bofast öbo -GRATTIS till dig! Österåkers kulturpris gick till Ljusterö konstförening -GRATTIS till dem! Eftersom det är måndag är det biblioteksdag idag 10-11 o 18-19. Ojämn vecka betyder läkarbåtsbesök -glöm inte boka tid på 08-12339675.
Affärens öppettider över jul och nyår finns uppsatt på affärsdörren eller går att se på Coop Ingmarsö  Fb grupp och på  konsummoja.se.
Kul med fler annonsörer på hemsidan och alla har gemenskap för Ingmarsö med omnejd (hjälp med bygglov,grävning och avlopp,frakter och flaggstänger) vill du också vara med? kontakta nån i styrelsen så berättar vi mer.
ha nu en riktigt härlig vecka! förberedelser inför kommande storhelg står väl i fokus kan jag tänka. Kram på er! // Lotta

Translate »