v2 (6/1-12/1 2020)

7:e dagen på 2020 startar mörk och grå… men ni har väl märkt att eftermiddagarna blivit längre och ljusare. Den här veckan startar “vardagen” igen med jobb och skola men den är kortare än vanligt eftersom vi startar vardagen med en tisdag.
Fick ni besök av stjärngångarna? i år gick insamlingen till barncancerfonden. Fina bilder finns på FBgruppen -IngmarsöSamåkning & annat som berör oss på ön.
Taxi Sthlm har nu flyttat ur lokalerna på Ingmarsö och står nu öde och tomma så nu har vi 5-6st arbetssugna som står redo för nya äventyr -på onsdag ska arbetsgruppen träffas för att diskutera framtid.
En av de sökande bönderna till Norrgården har varit på ön och tittat, blir spännande att se vad det ger. Ni har säkert inte missat att vi har besök av nåt vilt djur som slår råddjur och äter upp allt som går att äta..jaktlaget har koll och vill ha in alla observationer som finns.
Den här veckan sjunger vi “ja må de leva” för 2 bofasta öbor -GRATTIS till er!!
9 dagar kvar att skriva motioner till Coop Möja/Ingmarsö ifall det är nåt man vill meddela dem. Man kan också vara med i en medlemspanel för Coop och då får man 5% rabatt per panelundersökning -bra va!
Nytt år = nya spännande uppdrag – nån som vill ta över midsommarfirandet? kontakta byalaget så förmedlar vi till tidigare ansvariga som efter 19 år önskar avgå. I februari har vi årets första årsmöte -Ingmarsö bygdegårdsförening – mer info kommer! Ha nu en bra vecka! kram Lotta

Translate »