v5 (27/1-2/2 )2020

v5 (27/1-2/2 )2020

Sista veckan i januari -en månad som ska vara vinter men som mest känts som vår.. vi får se vad februari bjuder på. Den här veckan fyller 4 bofasta öbor år – en jubilerar med de 60 och ön äldsta fyller 94! -GRATTIS till er allihop!!
På torsdag är det dags för läkarbåten att komma igen om vi har behov -ring och boka på 08-12339675
Idag 27/1 är det jakt på Norrgårdens marker så smäller det vet ni varför.
Bebis nr 2 har nu kommit hem till ön <3 han kom 21/1, GRATTIS till hela familjen.
Butiksråd och ombyggnad är på gång på Coop.
Den här veckan är det också förintelsens minnesdag, konungens namnsdag, byalagsstyrelsemöte och Kyndelsmässodagen. Säsongens nya program av Skärgårdsröster börjar sändas. biblioteket är öppet som vanligt -full fart helt enkelt,precis som det ska vara…
Önskar alla en bra vecka -kom ihåg att vara rädda om varandra,köra försiktigt och njuta av dagen. Kram Lotta

Translate »