v6 (3-9 februari)

Wow vilken söndag och vilken start på denna vecka! SOL!! och idag minusgrader, blå himmel och vindstilla! det är bra 10cm snö som saknas 🙂
Den här veckan fyller ingen skriven bofast öbo år (rätta mig om jag har fel)
På lördag är det årsmöte i bygdegårdsföreningen kl15,00 – hoppas vi på Lurkan.
Ny godsmottagning för W-båtsfrakt från idag så nu bokar man på
08-731 0070 (Ressel )
Det sker nu en spännande utveckling på Norrgården med rekrytering av ny bonde ,bygge av nytt bostadshus och ev ny ladugård – för tillfället är det två personer som jobbar med detta och de vill bli fler! så kontakta byalaget@ingmarso.se om du vill vara med i detta spännande arbete.
Vi öbor borde skämmas lite, vi har iglos för tidningar och glas men vi verkar inte vara läskunniga för i ofärgat glas ligger det färgat och tvärtom och i tidningsigloon ligger det well -detta är ett BIG NO NO då det förstör hela återvinningsprocessen -Nu får vi se till att under 2020 bli duktigare på detta med sortering! Vi får helt enkelt skärpa oss!! Nog med pekpinnar!! ha nu en riktigt mysig vecka, kör försiktigt, njut av väder och varandra, gör nåt positivt,
lyssna på skärgårdsröster, handla i öns butik,hugg ved,promenera,,// kram Lotta

Translate »