v10 (2-8mars)

Kommunen har (liksom SLL) gjort en enkät ang resemönster med W-båtarna – Tyck till om sjötrafiken! Länk finns på hemsidans högra spalt
Redaktören, dvs Lotta ber förra veckans födelsedagsbarn om ursäkt för miss med gratulationer så ni får hänga med den här veckan! HURRA HURRA hurra för veckans och förra veckans födelsedagsbarn.
Skärgårdsröster,103,7mhz, ni missar väl inte de spännande programmen?
Första lammen har kommit!- tre små svarta söta tjejer.
Förra veckan hade vi riktigt högt vattenstånd, över 1m! vi fick också se lite snö och jag tror att många igår satt i soffan och körde vasaloppet 🙂 den här veckan börjar fint med blå himmel och svag vind. Sportlovlediga barn är tillbaka i verkligheten, bibblan har öppet idag måndag 10-11 o 18-19, det är yoga och zumba på schemat för de som vill.
Håll utkik på hemsidan och anslag på ön om kommande roliga aktiviteter på ön. Ha nu en riktigt härlig vecka -håll utkik efter fler våtecken än lamm,krokus,snödroppar,blåsippor,vintergäck… kram från Lotta

Translate »