v12 (16-22 mars)

HURRA för öns 7 födelsedagsbarn! Hoppas ni alla får en jättebra födelsedag <3
Morgonen startade med regn och lite snöblandat elände men just nu är det uppehåll. Senaste vårtecknen är att snöpinnarna är borta, tranor har börjat cirkulera över åkrarna, gässen och lammen har blivit fler, vattnet har börjat återgå till det normala..
Skärgårdsrösters program spelas in hela tiden och vi hoppas ni hunnit lyssna -senast var det om “Ö söker jobb”.
Biblioteket har stängt! i dessa coronatider – allt kretsar just nu runt det och vi hoppas vi klarar oss ,se till att hjälpa varandra! vi är ju naturligt lite i karantän här på ön men det där lilla elaka coronaviruset verkar kunna ta sig in på de mest otippade sätt. Tvätta händerna! hosta i armvecket,undvik fysiska kramar och sköt om er så mycket ni kan. kram så här på distans till er alla // Lotta

Translate »