V15 (6-12 april) påskveckan

Man kan undra hur mycket folk det skulle vara på ön om myndigheterna inte sagt att man ska undvika att resa..det lyser i var och varannan stuga.. båtar sjösätts, det eldas och krattas, man möter många på dagens behövliga promenad..den här veckan fyller två bofasta öbor år -Grattis till er!
Vitsippor,gula fina påskliljor,påsklov,kortvecka,påsk utan släkt och vänner, nyöppning av krogen, sjöbon har öppet – det är lite av veckan här på ön.  – tänk på att det är viktigt att stödja sina lokala verksamheter  – butik, bageri, Sjöbon, krogen, Norrgården..men bara om du är frisk dessutom gäller det att hålla ett visst avstånd..låt bli att kramas -det får vi göra en annan gång! Hjälp en granne!
Läkarbåten ska enl schemat komma denna vecka men om de åker hit eller till Blåkulla vet jag inte i skrivande stund – ring och kolla om du har behov – 08-12339675. Programmet i Skärgårdröster (Radio Österåker 103,7mhz) rullar på alltid med lärorika,spännande röster..
Ha nu en jättebra vecka! idag var det riktigt varmt och skönt och man har lovat massa sol även om det just nu är ett molnlock över ön. Kram på er alla!!!

Translate »