v16 (13-19 april)

Vilken fantastisk helg, trots Coronakris och avsaknad av familj och vänner.. massor med båtar i gästhamnen, nysjösatta båtar, krogen öppnade och gjorde succé, , sjöbon hade öppet, annandag påsk bjöd på riktigt aprilväder -sol/snö/sol/ blåst ..
Den här veckan skolas ett av de nyinflyttade barnen in på dagis -imorgon kommer nästa familj ut (inskolning nästa vecka för de barnen) pga corona tror jag biblioteket har stängt även denna vecka -bokbåtens resa är inställd tillsvidare, håll utkik efter årsmöten som ska vara – många är inställda pga coronaviruset och myndigheternas rekommendationer..vi får ses men inte för tätt och inte för många.. Hoppas,hoppas att det här viruset snart ebbar ut och att alla kan komma till sina stugor (som står och längtar) vitsippan uti backarna stå..idag är det kalla nordliga vindar ,en bofast öbo fyller år denna vecka (om ingen under 18 som jag missat gör det) det är lätt molnighet och tisdag.. ha nu en riktigt bra vecka! kram Lotta

 

Translate »