v18 (27/4-3/5)

Då avslutar vi april och kliver in i sköna maj.. idag vaknade vi till frostnupen gräsmatta,helt vindstilla och blå himmel (som tur är värmer solen fort)
Byalaget kan meddela att det åter finns vattenprovsflaskor på ön -de finns att hämta på Weta-plast. Körsbärsblommorna börjar komma, på vissa läiga ställen är de redan i fyll blom,björkarna har slagit ut mer eller mindre.. Steglits och rödhake kom på besök i fågelträdet i helgen, nya lamm har fötts i helgen -ojämn skara i år. Räddningsvärnet hade övning i går -både brand,HLR och Corona. Två födelsedagsbarn denna vecka -hurra för er!!
Ingmarsö bageri/café(nya) öppnar 30/5 så vi får hållas ett tag till med nybakat gott bröd,smarrigt kaffebröd mm. Krogen  kör valborgsöppet 15-23 och har en specialvalborgsmeny-boka gärna bord eller beställ hem! och kom ihåg AVSTÅND för Coronaepedemin härjar fortfarande..
Programen i Skärgårdsröster rullar på -ratta in 103,7 på fredagar 14,00 med repriser lördag o söndag alt gå in på Radio Österåker Play och lyssna när du vill
Hemsidan uppdateras kontinuerligt vartefter intressant och informativ information kommer in – så mata oss! Ha nu en riktigt härlig “sistaApril” vecka så hörs vi i maj igen! Kram Lotta

Translate »