v20 (11-17 maj)

Nu är det som vackrast här på Ingmarsö och tillhörande utöar..körsbärsblom, musöron på björkarna,gröna gräsmattor, fågelkvitter och små ungar av gäss…
Den här veckan fyller 3 bofast skrivna öbor år – hurra hurra för er!
Högerspalten på hemsidan har ny färsk info från vägföreningen och eftersom det fortfarande är Coronoatider så ställs vissa evenemang in och andra flyttas så håll koll på hemsidor och anslag på ön. Byalagets årsmöte som skulle hållts 30/5 flyttas fram till 28/6.  Vet du att man kan köpa glass hos Lisa i gästhamnen? ett trevligt inslag om man blir glassugen när inte affären är öppen. Programmen i Skärgårdsröster rullar på -bäst är att lyssna på Play -103,7 mhz – Bonnmusik står på veckans agenda.
På Lördag är det städdag på Lurkan 10-16 hoppas ni kan komma och hjälpa till! det ska putsas fönster,klippas gräsmatta, rensas och röjas -tänk på att Lurkan är ALLAS bygdegård så kom och gör en insats. (vi håller självklart också avstånd) 30/5 är det grovsopor, har sett att det plockas ihop högar så det blir säkert mycket även denna gång men vi följer myndigheternas rekommendationer och håller avstånd!
Idag blåser det kalla vindar,himmlen är molnig men inslag av blått och kanske vi kan vänta oss en skvätt regn …det kom ju fint igår kväll-välbehövligt! Ha nu en riktigt härlig vecka så hörs vi nästa ! kram Lotta

Translate »