v22 (25-31 maj)

Mellan hägg och syren -det är där vi är nu -en bland det finaste tiderna på hela året..Ekarna börjar också få sina blad,liljekonvaljerna är på väg och naturen är så vacker..nu saknas bara  lite värme..den här veckan fyller 6 bofasta öbor år -GRATTIS!!! och brödboden har premiär och öppnar för säsongen,byalagets årsmöte är inställt och flyttat till 28/6,det är grovsopor på lördag med 2 m avstånd , det är pingst och lönevecka..programmet skärgårdsröster rullar på och alla redan spelade program finns att lyssna på i playfunktionen, den här veckan är det också morsdag! En riktigt bra vecka! även om den startar väldigt dimmig men den hoppas vi snart lättar och att solen  visar sig istället.
önskar alla en riktigt härlig sista vecka i maj, nästa gång vi hörs är det juni och då öppnar krogen alla dagar i veckan!! kram på er alla!! // Lotta

Translate »