v23 (1-7 juni)

maj månad slutade med att räddningsvärnet fick rycka ut på en markbrand i Lilla Kastet -tänk på att det är torrt i marken! Avstå från att elda, grilla med respekt ha gärna en hink vatten i beredskap. juni började med att nån behövde helikopterhjälp väldigt tidigt i morse, vi hoppas det går bra för personen och är väldigt tacksamma för att denna service finns när det är bråttom. Den här veckan fyller 5 bofast skrivna öbor år -GRATTIS till alla er! vill också påminna om – att på onsdag är det möte på Lurkan utomhus med Roslagsvatten som ska berätta om nya lagstiftningen och framtiden för oss på Ingmarsö med omnejd angående sophanteringen – kl 16,00 för näringsidkare och 17,30 för samtliga fastighetsägare
På lördag sommaröppnar krogen och har öppet varje dag fram till skolavslutningen, på lördag är det också Sveriges nationaldag! så upp med flaggan alla ni som har en flaggstång.
Vi närmar oss midsommar som i år säkert firas familjevis men man vill kanske gå ner till norra och vinka till W-båten kom dock ihåg att det fortfarande är AVSTÅND som gäller och inga midsommar kramar med okända personer!
Solen skiner, värmen är på gång, håll avstånd och ha en underbar vecka! kram Lotta

Translate »