v25 (15-21 juni) Sommarlov!

den här veckan gratulerar vi en bofast öbo som fyller år -Grattis till dig!
Goda nyheter! idag öppnar biblioteket igen!! vi kör “Corona”-stil så antingen ringer man bibliotikarien 070-5644175 och bokar böcker  eller så kommer man till bibblan 18-20,berättar vad man vill ha så hämtas böckerna ut till dörren -öppet alla måndagar hela sommaren 18-20 – välkomna att låna böcker och njut i hängmattan av en god bok! Givetvis håller vi även här avstånd, låter bli att kramas och stannnar hemma om man känner sig krasslig.
Om ni inte observerat det så är det eldningsförbud, ska komma lite regn i veckan men avstå eldning så räddningsvärnet inte behöver rycka ut.
med sommar,semester och skollov så kommer också fler folk och mer bekymmer -fimpar på vägarna,folk som inte förstår ditt och mitt utan  “lånar” cyklar,golfbilar,mopeder, slår sönder annans egendom  mm detta är  INTE OK! (trist att behöva skriva om detta men…)
till helgen firar vi midsommar och jag önskar att alla får en härlig sådan samt att w-båten som vanligt tutar över Äpplaröfjärden, att man går ner och vinkar men att man håller avstånd , att man inte kramas,inte går till bryggan om man känner sig krasslig osv osv – de som har båt kanske kan guppa runt i den ute på fjärden utanför norra bryggan men inte vara i vägen för w-båten
Nya öppettider på det mesta på ön från den här veckan (affär,bageri,krog, sjöbon mm) Radioprogrammet Skärgårdsröster lever på lte sparlåga med repriser och nåt nyproducerat -söker reportrar för nya sköna program.
28/6 ett datum att boka in i almanackan för då är det årsmöte i byalaget uppe vid Lurkan, har du inte fått kallelse? hör av dig till styrelsen så fixar vi det! (vi har kanske inte din nya mailadress)
Önskar alla en härlig midsommarvecka oavsett om du är på Ingmarsö eller nån av utöarna, en grannö eller i en båt… Ps. ska du gå bort  finns fina “gå-bort”-presenter både i sjöbon, i bageriet och i gästhamnen.. KRAM Lotta

 

Translate »