v27 29/6-5/7)

Semester för många och den börjar med lite behövligt regn..totalt vindstilla idag, gråmulet och lite kvalmigt enl SMHI uppklarnande till eftermiddagen.
Två bofast skrivna öbor fyller år den här veckan -Grattis till er!
Byalagets årsmöte förlöpte väl igår på Lurkans gräsmatta, vi fick ny styrelsemedlem -välkommen! och en tackades av för lång och trogen tjänst -TACK <3. Den här veckan kommer läkarbåten -ring om du behöver deras suveräna hjälp 08-12339675
Goda Nyheter i dessa fortsatta coronatider (där man fortfarande ska komma ihåg att hålla avstånd! Tvätta händerna och inte krama okända ) det blir ett Ingmarsölopp den 11/7 -hur får vi veta gm anslag ,FB mm så håll utkik !och fästingbåten kommer -hurra!!
15-16/7 kommer kiropraktorFredrik igen -har du behov så boka gärna en tid  (070-7437807)
Se nu till att ha en riktigt härlig vecka! kram från Lotta

 

Translate »