v32 (3-9 augusti)

TACK sommar vikarien för tre informativa veckobrev 🙂
Ni har väl lyssnat duktigt på Skärgårdsrösters repriser hela sommaren, nu ser vi fram emot nya fina,roliga,spännande program (är du intresserad av att vara reporter? kontakta Lotta så förmedlar jag) Hoppas också du hunnit besöka museet, handla hos alla lokala företagare och promenerat på ön..apropå promenera- vi har väldigt många tusenfotingar på ön! man GÅR på vänster och KÖR på höger sida -alla som är på höger sida är alltså fordon eller tusenfotingar (då de får gå på höger sida – ha ha ha) Den här veckan fyller 2 bofasta öbor år, på onsdag spelar SvartLeffes på Lurkan – ta med en filt och njut – mat och dryck finns att köpa på plats, på onsdag kommer också kiropraktorFredrik tillbaka -boka plats 070-7437807, Förskolan öppnar idag igen efter 4 veckors stängning, biblioteket har coronaöppet 18-20,drottningen har namnsdag! – livet lunkar på..  önskar alla en härlig vecka själv ska jag försöka hinna ikapp tre veckors ledighet. Tjing! // Lotta

Translate »