v33 (10-16 augusti)

Rävarna leker på nyslagna ängar, älgkalvarna vandrar omkring på ön och äter av de gröna löven,solen skiner och temperaturen är skön, ändrade öppettider i fler av öns verksamheter så håll koll på respektives hemsidor/Fbsidor anslag mm, listan med företag på hemsidan är uppdaterad (återkom om den är fel ) färre människor på ön men fortfarande mycket folk -verksamheter är återigen igång och fler fordon är i rörelse så tänk på att gå på vänster sida så olyckor undviks. (en traktor med full last är TUNG! och har svårt att stanna..)
Den här veckan gratulerar vi en bofast öbo på födelsedagen – Grattis till dig!
På fredag är det barnteater på Lurkan kl.13,00 -hoppas det finns intresserade barn kvar som kommer och tittar (max 50p och avstånd ) ta med filt och picknikkorg. Fri entré!
Ligger du i hängmattan kanske ett program från Skärgårdsröster kan vara intressant att lyssna på, ratta in 103,7 mhz (se mer info på RadioÖsteråkers hemsida om programtider mm)
Glad 20tals jazz på ön i veckan!! 13/8,15/8 o 16/8 -håll utkik efter anslag!
Njut nu av denna vecka, gå till bibblan och låna en bok idag! – gå på vänster sida av vägen och handla duktigt hos våra ö-företag! // kram Lotta

Translate »