v34 (17-23 augusti)

Ångestvecka för många, spännande för andra -börja skolan för första gången..börja ny skola..nytt jobb..fortfarande finns det dock de som är lyckliga som får vara lediga och kvar på öarna ett tag till -pensionärerna,de mellan två jobb, de som fortfarande har semester, så fortfarande är vi några som ska samsas på ön,i butiken, på krogen, i gästhamnen osv – vi fortsätter hålla avstånd och stanna hemma när vi är sjuka allt för att minimera Corona.
Den här veckan fyller tre bofasta öbor år – GRATTIS till er! <3
De som driver Skärgårdsröster saknar fortfarande fler reportrar så vill du vara en i teamet hör av dig till Lotta så förmedlar jag, för att programmen ska kunna forsätta behöver vi bli fler för att få ihop det! Spännande program ligger i pipeline för hösten -Våra nya entreprenörer på ön -skärgårdsliv under ytan -telefonröster – sjöassistans – sjötrafik -önamnshistoria -sophantering -musikprogram mm  mm
Idag måndag är det biblioteksdag igen! Kanske tiderna är uppdaterade iom skolstart.
Kom ihåg att affär, bageri och krog har uppdaterade öppettider från den här veckan liksom Waxholmsbolaget.
Önskar alla en riktigt härlig vecka som startar med blå himmel,svaga ljumna vindar och förhoppningsvis fortsätter den så. Kram på er alla! // Lotta

Translate »