v35(24-30 augusti)

Vi som fortfarande jobbar får lön den här vecken! Hurra!! En bofast öbo fyller år -GRATTIS till dig! Läkarbåten kommer den här veckan om man ringer och anmäler sitt intresse – 08-12339675.
uppdaterade öppettider på biblioteket från idag – 10-11 & 18-19 men fortfarande coronastuk med att bibliotikarien lämnar ut böcker.. Sotar´n kommer röra sig på ön i veckan.. under september händer en del så fortsätt följa oss! Lyssna också på Skärgårdsröster på radio Österåker 103,7mhz på fredagar då dessa program körs eller på webben närsomhelst – nya och gamla program blandas och vill du vara med på ett eller annat sätt kontakta mig så förmedlar jag.. Vår nytryckta karta är uppskattad och vi (byalaget) uppskattar om man swischar 10 SEK ifall man tar sig en karta – 1236157879 – vi tar gärna emot frivilliga bidrag också så vi kan fortsätta vårt arbete för vår ö (ÅVC/sopor /hemsida/samarbete med övriga föreningar/kommunkontakter/Sjötrafik/Norrgårdsstiftelsen/förskola/arbetssökargruppen/naturvårdsprojekt mm mm) idag svajar flaggan lite lojt i vinden,himmlen är blå med inslag av vitgråa moln, temperaturen är ca 20 grader – en ganska OK augustidag! njut och ha det bäst! kram Lotta

Translate »