V38 (14-20 september)

Halvtid av månaden September och träden och gräsmattan är fortfrande gröna..idag är det (än så länge) mulet, svag vind och ca 14 grader varmt. Flaggorna vajjar från flaggstänger då vi den här veckab gratulerar 6 bofasta öbor som fyller år! GRATTIS till er alla ( förra veckan missade jag två små öbor som fyllde år, grattis i efterskott till er!!) Förra veckan skrev jag att det inte skulle bli nåt möte ang sjötrafiken nu men nu är det ändrat! – så 20/9 kl 12-14 på Lurkan är alla välkomna att få reda på mer, vi är utomhus så kläder efter väder – vi håller avstånd, stannar hemma om vi känner oss sjuka mm mm (samma tjat som sedan februari) det kommer finnas fika att köpa.
mer uppdaterad info på Iö hemsida -missa inte den (högerspalten)
FREDAG 18e är det grovsopor 9-12 på södra.
Skärgårdsröster (103,7mhz) nya uppslag blandas med repriser-musikprogram/radioröster/intervjuer/historia..missa inte att lyssna! bäst kanske är på webben,närsomhelst annars går programmet fredagar kl14,00.
Vad händer så här på hösten på våra utöar? kom gärna med input till oss så vi kan berätta för andra – har ni sett älgen? finns det hösttecken? mkt blåbär? mm mm. Önskar er nu en riktigt härlig “mittiseptember”-vecka <3 //Lotta

 

Translate »