v40 (28/9-4/10)

Tack September -välkommen Oktober! Ön ökar inte bara med befolkning utan just nu har vi en valpboom, inte mindre än 5 nya fyrbenta svansviftande nykomlingar har eller ska komma under månaden.. hundkurs måndagar på Lurkan kanske är nåt att gå på och vi som inte har hundar kan gå upp och få en sötchock! (Axelina 073-0223796 för mer info)
Den här veckan fyller 4 bofasta öbor år (4,15,54 o 58 år) GRATTIS till er! <3
Imorgon lämnar alla de pantburkar Lurkan fått i sommar ön (ca 85 säck) Lurkan tackar alla inblandade för bidraget. På lördag ska byalagets styrelse träffas – har du nått du vill att vi jobbar med? (förutom det vi redan gör idag – avfallshantering/sjötrafik/ordförande träffar/hemsidan/I-ökartan/kulturlandskap/IUAB/båtluffarleden/ krisberedskap/barnomsog/ arbetstillfällen/hydrogenprojekt/RUFS mm mm)
Oktoberfesten med umpabumpamusik som var planerad till 3/10 på Lurkan är inställd – bygdegårdsföreningen satsar på Allhelgonamarknaden -utomhus – istället -håll koll efter anslag på ön och FBgrupper.  Bokbåten kommer!! 29/9 kl 14-15,30 på södra. Biblioteket har coronaöppet idag!
Öppettider i höst på Coop – du har chansen att vara med och påverka, lapp finns i affären och ska vara inlämnad imorgon 29/9, du vet väl också att i vindfånget på affären finns en brevlåda där man kan lägga önskemål,ros o ris -använd den och påverka då du som medlem är en delägare i butiken.
Veckans Skärgårdröster (fredag kl 14,00) kommer handla om hur det är att jobba med Sjöassistans (förra veckans program handlade om vår grannö Äpplarö – lyssna på webben!)
Ha nu en riktigt härlig vecka som börjar riktigt bra! kram Lotta

Translate »