v41 (5-11 Oktober)

Vilken start på veckan! sol..blå himmel.. 14 grader varmt och lite blåst! skiftande bladverk -lite grönt,lite gult och lite rött -precis som hösten ska vara.. ojömn vecka betyder läkarbåtsdags så ring om du behöver ta prover, har ont, behöver prata mm 08-12339675 – de är här på torsdag.
Idag är det bibliotek – öppettiderna är jag lite osäker på men de har troligen öppet 10-11 och 18-19 – coronavänligt. Den här veckan fyller 4 bofast öbor år (45,52,65 o 70) GRATTIS till er!
Veckans program i Skärgårdsröster -103,7mhz eller på webben handlar om skärgårssläkter, gäst är Tore Österman och värd Stefan Ljungberg – glöm inte att lyssna. Samtliga inspelade program finns att lyssna på närsomhelst på webben..ut och leta! Radio Österåker -skärgårdsröster..
Har ni sett alla fina röda nypon? smakar gott som soppa så ut och plocka!
Stanna gärna till vid förskolan och lyssna och prata med alla våra småttingar -det är så härligt att höra dem -små,kloka ,roliga,ibland ledsna och alldeles underbara..
Njut nu av dagen, veckan och kommande helg! Kram till er! // Lotta

Translate »