V42 (12-18 oktober)

Ingen bofast fyller år den här veckan (om det inte finns nån under 16 år som jag inte har koll på 🙂 ) lite konstigt väder..regn i sol,moln,svaga vindar,grått,rött,gult,blått,orange,brunt är färgspectrat. Bygdegården planerar för fullt för allhelgonamarknaden (31/10) och vi håller tummarna för att den kan genomföras -utomhus, så kläder efter väder – vill du vara med och sälja kontakta nån i styrelsen, även om du vill hjälpa till ( blir det storm och ösregn ställs det in ) Idag måndag är det biblioteksdag 10-11 o 18-19 är det fortfarande som gäller -covidavstånd. Veckans program i Skärgårdsröster handlar om familjen Espinoza och om deras vardag med barn på förskolan på ön /skola på Svartsö o Ljusterö o fastland /jobb mm – sänds 16/10 med repriser 17 o 18/10
Annars är det här en ganska lugn vecka tror jag ,inget inrapporterat! Livet rullar på.. önskar alla en riktigt härlig vecka. / Lotta

Translate »