v43 (19-25 oktober)

Vad händer? halvtid oktober och jag tyckte just jag skrev att vi klev in i denna månad.. hursom..den här veckan hissar vi flaggan för 3 bofasta öbor – GRATTIS till er! (70,73 o 86 – fyller nån under 16 ber jag om ursäkt för att personen inte finns med i min almanacka 🙂 ) ojämn vecka betyder läkarbåtsdags -behöver du deras hjälp boka tid 08-12339675 -de kommer på torsdag. Lyssnade ni på skärgårdsröster i fredags? om inte finns programmet kvar på playfunktionen – på hemsidan finns en länk så det är enkelt att hitta dit! gå in under “för oss öbor” och leta efter fliken Skärgårdröster – sök upp ett intressant program och lyssna! Idag är det biblioteksdag och tiderna är 10-11 o 18-19 – låna böcker! lyssna på skärgårdsröster (biblioteket har en dator man kan låna) låna en film eller läs en tidning..gårdagen bjöd på både sol & kyla samt en hagelskur (mitt i gräsklippningen!) nötskrikan kom på besök liksom rådjuren som gärna mumsar ekollon -vintern är på ingång = mössa,vantar,överdragskläder..
Idag är himlen blå, vinden nordlig och temperaturen låg -en fin oktoberdag!
Ta chansen och var med och påverka kommunens avfallsplan  2030 – svar ska vara inne före 8 november – se vår hemsidan samt kommunens hemsida för mer info.
Har du inte bokat julbord än så gör det för platserna är begränsade (pga Corona) och tiderna försvinner fort.. det finns många julbord att välja på i vårt område -testa alla??? önskar er en härlig vecka! Kram Lotta

Translate »