v44 (26/10 -1/11)

Snöpinnarna kom upp för en vecka sedan så nu kan snön komma närsomhelst! fast nu kommer nederbörden som regndis, idag är luftfuktigheten hög.. den här veckan fyller 4 skrivna öbor år -GRATTIS till er!
Slamtömningsbilen kommer den här och nästa vecka
Radioprogrammen i Skärgårdsröster -103,7mhz -Radio Österåker – fortsätter rulla på -veckans program ska handla om avfallshantering – kan bli ett intressant program att lyssna på – hur blir det i framtiden? passa på att ge din åsikt för avfallsplanen 2030 -mer info finns på hemsidan
Till helgens kommande marknad på Lurkan (Alllhelgonamarnad – en försmak av julen) är det 10-12 utställare anmälda, nu håller vi tummarna för att vädret är med oss så att marknaden blir av – i år blir den utomhus!
Bibblan har öppet som vanligt 10-11 o 18-19 idag måndag
Var beredd på bus eller godis till helgen då det är allhelgonahelg! Ladda med ljus och sätt ut i trädgården och tänk lite extra på de som inte är med oss i jordelivet längre.. ha nu (trots tråkväder) en riktigt bra vecka! //Lotta

Translate »