v46 (9-15 november)

Nu är nästan alla lövträd helt nakna, det gick fort! alla löv ligger på gräsmattan!
EN bofast öbo fyller år den här veckan -GRATTIS till dig!
Biblioteket har från idag nya öppettider! 10-12 och dessa gäller tillsvidare – det finns massa nya böcker! boka bok på 070-5644175 eller kom till bibblan och få en av dina favoriter -coronasäkert håller vi fortfarande då spridningen tyvärr inte minskat utan ökat – tvätta händerna! håll avstånd!  stanna hemma om du är förkyld och passa på att lyssna på Skärgårdsröster (103,7mhz -Radio Österåker) förra veckan var det spännande program om Sjötrafiken där både M.Haga, G.Hemming och M.Lindow talade.. den här veckan kommer programmet handla om våra nya entreprenörer – gästhamnsLisa och bageriLina o bageriVictor – fredag 14-15 med repriser lördag 18-19 o söndag 15-16 (länk till skärgårdsröster finns under fliken för oss öbor här på hemsidan och då kan man lyssna när man vill på redan inspelade program)
Pga Corona eländet meddelar Lurkan att de ställer  in resten av årets evenemang, mer info kommer att komma.
Varma hälsningar till er alla från ett grått Ingmarsö. Kram Lotta

Translate »